?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

В традиційному рецепті потрібно використовувати сковороду, каструлю, порційні горщики, а також задіювати духовку. Горщечків у мене немає, посуд я не люблю мити, тому все роблю в гусятниці і на газовій конфорці.
P3030002-
На гусятницю чанахів потрібно:
пів кілограма м'яса;
олія;
велика цибулина;
велика морква;
банка квасолі в томатному соусі;
кілька картоплин;
4 зубчика часнику;
приправи, сіль і зелень.

Цибулю нарізати досить великими шматочками,
P3030015-
в гусятницю налити олію, щоб покрила дно, підсмажити цибулю до золотистого кольору,
P3030020-
натерти моркву, додати до цибулі, перемішати,
P3030018-
порізати м'ясо (в мене сьогодні це курятина, але може бути свинина чи телятина, ну або баранина, якщо любите), обсмажити разом з морквою і цибулею,
P3030026-
залити води в гусятницю, додати пів столової ложки солі,
P3030029-
кілька картоплин почистити, порізати і додати в гусятницю, долити води, щоб накрило картоплю,
P3030032-
додати квасолю з томатами (можна в принципі замочити звечора квасолю, зварити окремо, а також додати томатну пасту),
P3030033-
додаємо спеції (можна хмелі-сунелі, а в мене така готова суміш приправ для м'яса: базилік, орегано, перець червоний солодкий, паприка, коріандр, перець чорний, лавровий лист, перець червоний, мускатний горіх, імбир, кориця, кмин),
P3030034-
закриваємо гусятницю кришкою, хай повариться 20 хвилин, як звариться, додаємо натертий на дрібну терку або подрібнений часникодавкою часник, в тарілку можна додати зелень (зелену цибулю, петрушку, кріп, хто що любить і що вдома є)
P3030037-


Смачного!

Posts from This Journal by “кулінарне” Tag

promo nadozvilli december 24, 15:41 15
Buy for 10 tokens
Пропоную співпрацю. Бізнес онлайн з нуля - це можливо! Фірма проводить навчальні та інформаційні вебінари для всіх охочих. Зареєструватись Запрошую відвідати свій сайт.

Comments

( 26 comments — Leave a comment )
freken_magda
Mar. 4th, 2016 03:36 pm (UTC)
Все так) Только лук не кладу.
nadozvilli
Mar. 4th, 2016 03:39 pm (UTC)
тут лук не главное, главное - чеснок )
freken_magda
Mar. 4th, 2016 03:47 pm (UTC)
)) чеснок - да, это обязательно))

пысы Я все поняла в тексте, кроме крiп. Что это?
nadozvilli
Mar. 4th, 2016 03:48 pm (UTC)
укроп же!
freken_magda
Mar. 4th, 2016 03:52 pm (UTC)
блё. могла бы и догадацо)))
mr_formazon
Mar. 4th, 2016 04:00 pm (UTC)
приятного=)
nadozvilli
Mar. 4th, 2016 04:32 pm (UTC)
спасибо )
atsman
Mar. 4th, 2016 04:08 pm (UTC)
Ммм... Дуже смачно виглядає...
nadozvilli
Mar. 4th, 2016 04:32 pm (UTC)
а запах! ;)
atsman
Mar. 4th, 2016 05:07 pm (UTC)
Ням-ням. :)))
dymontiger
Mar. 5th, 2016 09:09 am (UTC)
Класс!
Хорошо провести выходные дни:)
nadozvilli
Mar. 5th, 2016 10:43 am (UTC)
Re: Класс!
спасибо, постараемся )
liniya_jizni
Mar. 5th, 2016 09:11 am (UTC)
Вкуснота! Хорошо, что скоро обед, а то слюнки потекли))
nadozvilli
Mar. 5th, 2016 10:43 am (UTC)
смачного )
zahar_don
Mar. 5th, 2016 10:39 am (UTC)
Багато часнику...
nadozvilli
Mar. 5th, 2016 10:43 am (UTC)
зате смачно ;)
crea87
Mar. 5th, 2016 10:57 am (UTC)
:) виглядає дуже смачно
nadozvilli
Mar. 5th, 2016 11:29 am (UTC)
а вже нема )
nmiyushk
Mar. 5th, 2016 07:45 pm (UTC)
Я ще в сезон баклажан люблю додавати.
nadozvilli
Mar. 5th, 2016 08:49 pm (UTC)
цікавий варіант
i_hahka_i
Mar. 6th, 2016 12:20 pm (UTC)
оооо як смачно! требу буде й собі спробувати приготувати!
nadozvilli
Mar. 6th, 2016 12:35 pm (UTC)
спробуйте - смакота
sen_semilia
Mar. 6th, 2016 04:16 pm (UTC)
захотелось кушать...
nadozvilli
Mar. 6th, 2016 04:29 pm (UTC)
как раз пора ужинать )
fast_squirrel
Mar. 6th, 2016 09:00 pm (UTC)
Классно все выглядит! Утащу! Спасибо!
nadozvilli
Mar. 6th, 2016 09:25 pm (UTC)
приятного аппетита )
( 26 comments — Leave a comment )

Profile

nadozvilli
фрілансю потихеньку

Latest Month

November 2017
S M T W T F S
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Tags

Powered by LiveJournal.com
Designed by yoksel